Blog-ul serviciilor

Serviciile pe care le gasesti in Cluj-Napoca

Lamaia nu ingrasa, dar berea da!

Radler zice „INDRAZNESTE”. Pot spune ca am indraznit, iar acum regret. Nu ma vazusem o perioada lunga de timp cu un prieten si am fost surprins la revedere sa il observ cu o circumferinta vizibil crescuta in jurul abdomenului, sau mai exact, deasupra lui. Mi-a recunoscut fara prea mari regrete ca ii place berea si ca burta o obtinuse dupa un antrenament intensiv cu halbele, seara de seara.

Am mai auzit in jur ca berea ingrasa, dar nefiind bautor, nu testasem pe mine teoria. Pana de curand, cand am descoperit un nou trend pe piata, numit radler, sau mai concret, berea cu lamaie. Principalul motiv pentru care nu am fost bautor de bere, se datora faptului ca nu imi placea gustul. 

Prefer gustul dulce, si nicidecum cel amar. Dar de cand cu berea cu lamaie, zmeura, grapefruit sau alte arome, m-am cam dat pe bere. Ba chiar cred ca le-am testat pe toate si pot face un clasament al preferintelor: pe locul 1, incontestabil se situeaza Ciuc Radler, urmat de Reds, Bergenbier, Ursus Cooler, Becks cu lamaie si ultimul intrat in joc, Ciucas, iar asta e doar pentru cele cu gust de lameie. Unele dintre ele se promoveaza foarte apetisant, tintind catre un anumit segment din public, cu spoturi pline de tineri frumosi distrandu-se, nicidecum vreunul cu burta. Ba mai mult chiar, unii practica diverse sporturi in timp ce savureaza berea aromata. Nu imi amintesc sa fii vazut vreun atlet pe terenul de baschet sa se racoreasca dupa un slam-shot, cu o Timisoreana. Dar de data asta, fiind consumator al produsului, ma simteam chiar parte din gasca FUN! Asta pana intr-o seara!

Derulam prin telefon pozele facute in ultima perioada si am ajuns la o galerie cu pozele de la strant. Privesc o poza cu mine intins la plaja si ... Impact maxim, pe ceea ce nu analizasem de mult: Circumferinta! Din pozitia stand pe o parte, se vedea clar cum se aduna si atarna “circumferinta” si semanam cu prietenul pe care il criticasem la revederea mult asteptata. Nu pot da vina pe reclama. Ea m-a facut doar sa ma simt bine in pielea mea si cum sa ii reprosez cuiva pentru o stare de bine?

Acum stau langa ceea ce am spus ca va fi ultima mea bere (Da! Chiar si acum savurez un radler), iar pana nu voi remodela circumferinta, nu voi mai avea parte de o alta. Ceea ce ma amuza cel mai si cel mai tare, este ca frumos ambalata, gustos aromata si seducator mediatizata bere este promovata din gura targului ca fiind o bere in special pentru femei. Fereasca Sfantul sa faca vreo fata greseala pe care am facut-o eu, ca o paste depresia; decat daca prefera circumferinta fluffy! Sper sa ajunga randurile astea la privirile cui trebuie si sa invete ceva de aici!

Consumati berea cu moderatie!  Indiferent de gust, berea tot bere este si ingrasa!

 

Add comment

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading