Blog-ul serviciilor

Serviciile pe care le gasesti in Cluj-Napoca

14 Februarie - un moment bun pentru rasfat

Chiar dacă mulţi dintre noi nu considerăm că este nevoie de o zi internaţională pentru a ne exprima dragostea faţă de persoana iubită şi că aceasta trebuie exprimată zilnic, prin gesturi mici, data de 14 februarie poate reprezenta un bun moment pentru a petrece puţin timp cu partenerul, pentru a uita de grijile vieţii cotidiene.

Flacăra iubirii trebuie întreţinută ca să nu se stingă. Chiar dacă aveţi copii, trebuie să acordaţi o importanţă deosebită şi relaţiei de cuplu. Când aţi primit sau aţi oferit ultima data flori? Când v-ati răsfăţat ultima data?

Considerati 14 Februarie o zi doar a voastra, în care să vă răsfăţaţi aşa cum meritaţi, în care să retrăiţi începutul poveştii voastre de dragoste.

Dacă bărbatul este cel care preia iniţiativă, un buchet de flori, o sticlă de vin şi o cutie de ciocolată fac din această zi una specială. Însă atenţie la detalii şi semnificaţii. Cu un număr impar de trandafiri roşii niciodată nu vei da greşi,  însă şi lalelele roşii, zambilele, freziile, crizantemele sau orhidea exprimă preţuirea, iubirea şi pasiunea. Buchetul de flori este recomandat să fie însoţit de o felicitare, în care să-ţi exprimi sentimentele sincere. Vinul roşu, dulce te va ajuta să detensionezi atmosfera. Ciocolata fină, împachetată deosebit va îndulci momentul. Din categoria dulciurilor care le găseşti în magazinul de la colţ, îţi recomand: Milka, Ferrero, Raffaello.

         Dacă femeia este cea care preia iniţiativă, o cină gătită de tine, într-un spaţiu romantic te va ajuta sa-ţi impresionezi partenerul. Îţi recomand să încerci să găteşti o salată de creveţi sau paste cu fructe de mare. Nici desertul nu trebuie să lipsească. Tiramisu, îngheţată sau salată fructe sunt cele mai simple deserturi de gătit şi totodată potrivite pentru astfel de momente. Pentru aranjarea mesei îţi recomand să foloseşti o faţă de masă albă, şerveţele roşii, farfurii moderne, pătrate, lumânări.

        Cum te îmbraci de Valentine’s Day? Studiile spun că nuanţa roşie este una dintre cele mai atrăgătoare, aşa că nu o evita! Accesorile sunt foarte importante, aşa că nu le lăsa acasă! Deasemenea, parfumul este primul detaliu pe care il va observa partenerul.

        Alte idei de cadouri de Valentine’s Day poţi găsi aici: http://www.dealadvisor.ro/Valentines.

        Tu cum te răsfeţi în această zi?

Add comment

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading