Blog-ul serviciilor

Serviciile pe care le gasesti in Cluj-Napoca

DealAdvisor te încurajează să-ți spui părerea

Site-urile de reduceri au fost create cu scopul de a face publicitate unor oferte reale ale furnizorilor. Aceste site-uri sunt benefice atât pentru furnizorul de servicii (degeaba ai cele mai bune servicii dacă nu te cunoaște nimeni), cât și pentru client (posibilitate de a achiziționa un produs/serviciu la preț redus).

Nemulțumirile nu au întârziat să apară. Însă, pentru a reduce numărul acestora, DealAdvisor te incurajeaza sa-ti spui parerea si astfel oferă transparență totală clienților, prin publicarea părerilor sincere ale consumatorilor.

 

         La DealAdvisor părerea ta contează!

De câte ori v-ati rugat apropiații să vă ajute cu un sfat în luarea unei decizii? De câte ori ați dorit să cumpărați un produs dar mai întâi ați sunat un prieten care a utilizat deja produsul? De câte ori ați renunțat la un produs pe care vi-l doreați doar fiindcă vi s-a părut ceva suspect la el si nu aveați pe cine să întrebați?

Și nouă ni s-a întâmplat de multe ori! De aceea, considerăm că este absolut necesar ca orice produs/serviciu să fie însoțit de părerile reale ale consumatorilor, fie ele pozitive sau negative.

DealAdvisor respectă părerile clienților și le afișează pentru a fi vizibile și de alți potențiali consumatori, dar și de parteneri pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească calitatea serviciilor.

 

          La DealAdvisor vocea ta se face auzită!

          DealAdvisor crede în onestitatea clienților!

 

 

Add comment

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading