Blog-ul serviciilor

Serviciile pe care le gasesti in Cluj-Napoca

Cine e DealAdvisor si cu ce se ocupa?

Cine este DealAdvisor si cu ce se ocupa?


DealAdvisor
 este un portal de oferte speciale promovate către persoanele interesate sa descopere noi comercianți din zonele pe care le frecventeaza zi de zi. Mai simplu, fie ca esti firma si vrei sa iti promovezi produsele, fie ca esti cumparator sa vrei sa cumperi produse de calitate la preturi bune, prin noi poti face acest lucru.

Credem in calitatea serviciului prestat, de aceea oferim garanție la serviciile vandute pe portalul DealAdvisor. Prioritatea noastră esti tu, clientul final, care beneficiază de ofertele noastre.

Părerile voastre, a celor care ați beneficiat de ofertele DealAdvisor, sunt cele mai importante pentru noi, intrucat pe baza lor putem creste calitatea serviciilor noastre.

Dacă ai o afacere pe care vrei sa o promovezi, devino partenerul nostru si accesează sectiunea de partener. Acolo am pregatit oferte personalizate pentru fiecare dintre voi astfel incat toata lumea sa fie multumita.



Ce ofera DealAdvisor:

- Gasesti si cumperi rapid orice ofertă de pe site-ul nostru. Acces facil la ofertele DealAdvisor si comanda rapida, la doar doua click-uri distanta. Pe bune, le-am numarat!

- Fiecare oferta in parte este verificata si evaluata. Ne dorim sa avem evaluarile voastre la toate serviciile vandute de noi si nu numai. Ai o parere despre un local? Impartaseste-o cu noi. Iti place sau iti displace un loc in care ai fost sau un serviciu de care ai beneficiat (sau trebuia sa beneficiezi si nu s-a intamplat)? Spune-ne si noua si noi dam mai departe informatia pentru ca fiecare sa poata beneficia de ea. Doar cele mai bune ajung sa se bucure de recomandarea noastră iar cele care inca nu sunt suficient de bune, vrem sa le ajutam impreuna cu voi sa devina mai bune. Va asigurăm că partenerii nostri sunt alesi pe spranceana, iar produsele lor sunt dintre cele mai vrednice (adică bune si partenerii sunt cumsecade).

- Abonare la oferte. Dacă vrei sa fi primul care află de ofertele DealAdvisor aboneaza-te la serviciul nostru de oferte prin email. Dar fi atent sa le si citesti caci daca doar le primesti nu e suficient! Ia aminte, un om informat e un om ... informat :). Si daca te-ai saturat de atata lectura, poti sa te dezabonezi la fel de usor. Si inca ceva: suntem „green” (ne place verdele dupa cum poti sa vezi aici). Nici un copac ori fir de iarba nu e taiat pentru a te informa pe tine de ofertele noastre. Frumusetea erei digitale!

- Aici gasesti nu doar oferte de cumparaturi ci oferte de afaceri. Orice achizitie e o afacere. Fi un om de afaceri bun si caută cele mai bune oferte. DealAdvisor te ajuta, ca doar de aia i se zice sfătuitorul.

- Ne gasesti si pe mobil. Pe mobilul tau, pe mobilul vecinei, pe mobilul tuturor.

- Suntem usor de gasit si pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/dealadvisor.ro . Acolo vom putea sa ne cunoastem mai bine si, daca dai un Like la pagina vei fi in permenenta la curent cu noutatile pe care suntem in masura sa le impartasim cu tine.

Nu mai astepta si fa o vizita pentru a beneficia de ofertele noastre.

Te asteptam!

DealAdvisor, specialistul tau in reduceri!

 

 

Add comment

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading